Avoin työpaikka: Talouspäällikkö

Hei, taloushallinnon ammattilainen!

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä!
Suomen World Vision etsii taloushallintonsa tueksi

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme taloushallinnon osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa erityisesti kehitysyhteistyö-projektien ohjelmataloudesta. Työsi kautta palvelet myös niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Tehtäviisi kuuluu yhdistyksen budjetointiin osallistuminen, kirjanpito sekä talousraporttien tuottaminen ja avustushakemusten tuottamiseen osallistuminen. Vastaat tilinpäätöksistä. Kiinnostavana osana toimenkuvaasi on kehitysyhteistyöprojektien ohjelmatalouden hoitaminen. Tehtävä sisältää päivittäistä yhteydenpitoa kansainväliseen organisaatioomme sekä kohdemaiden toimistoihin. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi erityisesti kehitysohjelmatiimimme kanssa. Osallistut aktiivisesti taloushallinnon kokonaissuunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Tehtävänkuvaasi voidaan tarkentaa osaamisesi myötä.

Tehtävä edellyttää taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi) ja vähintään viiden vuoden monipuolista työkokemusta.  Toimistollamme on parhaillaan meneillään useampi järjestelmämuutos, joten edellytämme kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja innostusta osallistua niiden käyttöönottoon. Kokemus palkanlaskennasta on etu. Koska taloutemme toimii sekä yksityisten että julkisten rahoittajiemme ehdoilla, toimintaympäristömme on monimuotoinen. Työssä menestymistäsi edistääkin proaktiivinen ja analyyttinen työote.

Arvostamme ratkaisukeskeistä asennetta, itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia kehitysmaiden lapsia. Tekemisen meininkiämme leimaa rohkeus ja innostus sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Taloushallinnon asiantuntemuksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampia lapsia.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 16.8.2018 mennessä sähköpostilla: minna.clergeaud@worldvision.fi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa alkusyksyn aikana.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/