Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björck

Tomi on 5-vuotiaan Rachitha-pojan kummi, ja toiminut Suomen World Visionin terveyslähettiläänä Sri Lankan Kalpityan alueelle vuodesta 2013. Tomi on käynyt tutustumassa Suomen World Visionin työhön Sri Lankassa, Kalpityan alueella.

Tomi on jo useamman vuoden ajan järjestänyt ravintolassaan Farang for Sri Lanka –hyväntekeväisyysgaalaillallisen, ja vieraillessaan Kalpityassa hän piti käytännön ruuanlaittokoulutusta paikallisille ihmisille. - Olin jo pidempään miettinyt, miten voisin omalta osaltani tehdä hyvää. Kokkina olen välittänyt tietoa aasialaisesta kulttuurista ruuan avulla. World Vision -lähettiläänä voin tehdä samaa laajemmin, Tomi toteaa.

Lue lisää Tomin nimikkohankkeesta

Voit liittyä kummiksi alueen lapselle tai antaa tällä sivulla kertalahjoituksen. Kertalahjoituksilla mm. ehkäistään aliravitsemusta ja alipainoa levittämällä ravitsemustietoutta, lastenhoitoneuvoja ja kotipuutarhaviljelyohjeita vanhemmille ja esikoulujen opettajille. Jo nyt näiden koulutusten ansiosta satoja aliravittuja lapsia on saatu kuntoutettua, ja perheiden ruokailutottumuksia muutettua. Lähde Tomin matkaan ja tue Kalpityan lasten hyvinvointia!