Stand up -koomikko ja yrittäjä Sami Hedberg 

 
Sami on ollut ugandalaisen 5-vuotiaan Gloria-tytön kummi kesästä 2015, ja hän toimii myös Suomen World Visionin lähettiläänä. Maaliskuussa 2016 Sami tapasi kummilapsensa Ugandan Kirewassa, ja pääsi näkemään omin silmin miten suomalaisten kummien apu menee perille. Mukana ollut Samin vaimo Ilona oli myös niin vaikuttunut näkemästään, että ryhtyi myös kummiksi kirewalaiselle Mary-tytölle.
 
Sami rakennuttaa Ugandan Busiaan nuortentaloa, jossa katulapset ja -nuoret voivat nauttia elämästä leikin ja ilon keinoin sekä harjoitella tärkeitä elämäntaitoja. Matkallaan Sami pääsi yhdessä Busian kaupunginjohtajan kanssa muuraamaan talon seiniä, ja tutustumaan paikallisten lasten ja nuorten elämään.
 
 
Voit liittyä kummiksi Kirewan alueen lapselle tai tehdä tällä sivulla kertalahjoituksen. Kertalahjoituksella olet mukana rakentamassa Samin nimikkotaloa, joka muuttaa ugandalaisten katulasten ja -nuorten tulevaisuudennäkymiä. 
 
Lähde Samin matkaan ja tue Kirewan ja Busian lasten hyvinvointia!
 

Kampanjatuotteemme on Paola Suhosen/Ivana Helsingin suunnittelema Pelasta pimppi -heijastin. Jos haluat heijastimen itsellesi, täytä alle osoitetietosi.


Maksuvaihtoehtoina on valittavana yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Palveluntarjoajana toimii Bambora PayForm.