Ruokaa lapsille

Näin lahjasi toimii: Tällä lahjalla tuetaan kyläyhteisöjen ruoantuotantoa, jotta perheillä olisi monipuolista ravintoa vuoden jokaisena päivänä. Erityisesti aliravittujen lasten terveyttä seurataan ja perheitä koulutetaan tekemään ravitsevaa ruokaa. Oikeat kasvilajikkeet, työkalut sekä viljelykoulutus lisäävät tuotantoa ja auttavat perheitä selviämään kuivista kausista. 

7,00 €
kpl

Lue miten lahja on auttanut Perussa

Perulaissisarukset Jheovani ja Magaly sairastelivat aiemmin paljon, ja nukahtelivat väsymystään kesken koulumatkan. Perheen ruokavalio oli yksipuolinen, ja koostui lähinnä perunasta.
World Visionin ohjauksessa heidän perheensä on oppinut, että marsun liha on paras ravinnonlähde, koska siinä on proteiinia eikä se sisällä rasvaa. Perheen isä kasvattaa 200 marsua, joiden myymisestä saatavilla tuloilla perhe voi ostaa banaaneja ja omenoita ruokapöytään.

”World Visionin ansiosta opimme lisäksi viljelemään luomutarhaa ja saimme kasvisten siemeniä. Nyt meillä on sipuleita, porkkanoita, lehtijuurikasta, korianteria, salaattia, minttua ja oreganoa. Syömme kasviksia joka päivä”, kertoo lasten isä Benedict.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

50,00 €

Koulutusta kasvien viljelyyn ja säilytykseen sekä lasten monipuoliseen ruokavalioon ja aliravitsemuksen hoitoon.