Kolme äitiyspakkausta

Näin lahjasi toimii: Kolme kenialaista äitiä saa oman äitiyspakkauksen, joka sisältää muun muassa synnytyksessä tarvittavia steriilejä välineitä, kantoliinan, moskiittoverkon sekä vauvanvaatteita. Lahjan antajana voit lähettää pakkauksiin mukaan oman tervehdyksesi tuoreille äideille. Pakkaus kannustaa odottavia äitejä käymään raskausaikana neuvolassa ja synnyttämään kodin sijasta terveysasemalla. Lahjalla autat vähentämään lapsi- ja äitiyskuolleisuutta ja annat vastasyntyneelle tasa-arvoisemman alun elämään.

Jos haluat lahjan antajana liittää mukaan oman englanninkielisen tervehdyksesi, voit lähettää sen ostoksesi jälkeen sähköisesti asiakaspalvelu@worldvision.fi tai paperisena Lapinlahdenkatu 3 A, 00180 Helsinki.
 
 
105,00 €
kpl

Lue miten lahja auttaa tuoretta äitiä Länsi-Keniassa 

”Poikani Kelvin Kemutai on nyt neljä viikkoa vanha. Kemutai tarkoittaa aamulla syntynyttä: tulin anopin kanssa klinikalle illalla ja poika syntyi aamulla. Olen onnekas: asun ainoastaan tunnin kävelymatkan päässä klinikalta, ja synnytyksessä apuna oli lääkäri. Kaikilla näin ei ole. Kelvin nukkuu hyvin päivällä, mutta ei öisin. Olen välillä väsynyt, mutta en halua valittaa.
 
Saamani pakkaus on ihana: kaikki on niin kaunista ja tarpeellista. Kunpa kaikki äidit saisivat samanlaisen. Isona toivon Kelvinista lääkäriä, jotta hän voi auttaa muita. Lapsista kannattaa pitää hyvää huolta, sillä he ovat meidän tulevaisuutemme.”
 
- Ivonne, 24 vuotta, Länsi-Kenian maaseutu
 
Äitiyspakkaus sisältää juuri köyhään ja kuivaan Länsi-Kenian oloihin sopivia tuotteita, kuten kantoliinan, moskiittoverkon, harsoja, kestovaippoja, taskulampun sekä synnytyksessä tarvittavia instrumentteja muun muassa napanuoran katkaisemiseksi. Pakkauksen saamisen ehtona ovat säännölliset raskausajan terveystarkastukset sekä synnytys klinikalla. Äitiyspakkauksen tavoite on sama kuin aikoinaan Suomessakin: vähentää vastasyntyneiden kuolleisuutta ja antaa mahdollisimman monelle lapselle tasa-arvoinen alku elämään.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä