Auta Itä-Afrikan nälkäkriisin uhreja

Osallistumalla tähän katastrofikeräykseen autat nälästä kärsiviä lapsia ja perheitä Itä-Afrikassa. Miljoonat lapset kärsivät vakavasta aliravitsemuksesta ja kymmeniä tuhansia uhkaa nälkäkuolema.

World Visionin humanitaarinen operaatio ulottuu Somaliaan, Keniaan, Etiopiaan ja Etelä-Sudaniin ja keskittyy auttamaan kaikista heikoimmassa asemassa olevia perheitä.

Hätäapuna jaetaan muun muassa ruokaa ja puhdasta vettä. Lisäksi World Vision keskittyy lastensuojeluun ja ylläpitää alueella toimivia liikkuvia terveysklinikoita.

Nälkäkriisin taustalla on paitsi kuivuus, myös konfliktit ja poliittinen epävakaus. Viime aikoina ongelmia ovat aiheuttaneet rankkasateet ja tulvat. Ruuan ja puhtaan veden puute ajaa ihmisiä pois kodeistaan jopa konfliktialueille. Tämä asettaa lapset alttiiksi väkivallalle ja monenlaiselle hyväksikäytölle. Kun perhe lähtee liikkeelle, myös lasten koulunkäynti keskeytyy.

Kampanjatuotteemme on Paola Suhosen/Ivana Helsingin suunnittelema Pelasta pimppi -heijastin. Jos haluat heijastimen itsellesi, täytä alle osoitetietosi.


Maksuvaihtoehtoina on valittavana yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Palveluntarjoajana toimii Bambora PayForm.